ACTIVITATS DE CLUB

TORRONADA DEL CLUB

Jornada de club on hi participen jugadors/es, mares i pares i entrenadors/es del club. Realitzem tots/es junts activitats lúdiques com jocs, berenar, Quinto, etc.

 

Una gran activitat en família per despedir l'any tots junts/es!!! #somsalle

MEMORIAL MAGÍ FORN

Torneig que organitzem en diferents categories en record a Magí Forn. Hi participen equips de la comarca i de fora d'ella, una gran diada de bàsquet que vivin any rere any.

STAGE ENTRENADORS

Dia de formació pels entrenadors/es del club on realitzem clínics, xerrades, activitats, etc. Dia de planificació de la temporada dels entrenadors amb els nostres coordinadors per encarar de la millor manera la nova temporada.

PRESENTACIÓ D'EQUIPS

Com cada any organitzem la Presentació dels equips de la temporada, acte que jugadors/es, entrenadors/es, pares i mares i familiars són els autèntics protagonistes. El present i futur del nostre bàsquet.

3x3 FESTA MAJOR

3X3 de Festa Major, una autèntica festa del bàsquet de la ciutat. Més de 60 equips de totes les edats i categories que venen a participar d'aquest acte de Festa Major de la ciutat de Manresa.

CAMPUS D'ESTIU

Des de fa uns anys estem organitzant el Campus d'Estiu, un autèntic èxit que any rere any es va fent cada cop més gran i amb més jugadors/es que poden gaudir de l'esport que els agrada durant els mesos d'estiu.

CLÍNICS/FORMACIONS

Un dels principals objectius del club és la formació continuada dels entrenadors per així poder donar el millors entrenaments als nostres jugadors/es, és per això que organitzem formacions pels nostres entrenadors realitzats per entrenadors de renom com (Salva Maldonado, Xevi Garcia, Jou Marimón, etc)

DIADA 11 DE SETEMBRE

Com cada any des de l'Associació Esportiva La Salle Manresa realitzem l'ofrena floral en la diada nacional de Catalunya en l'acte organitzat per l'ajuntament de la nostra ciutat

TORNEIG INCLOSIU

Torneig organitzat amb la col·laboració de la Fundació La Caixa. Torneig de Bàsquet solidari amb la participació del nostre equip d'AMPANS-LA SALLE juntament amb altres equips de bàsquet inclosiu.